Yasmine Medjadji

Yasmine Medjadji

YM Design

Grafische vormgeving

Op zoek naar de juiste branding voor je bedrijf of product?
YM Design kan, met passie voor alles wat met grafisch ontwerp te maken heeft, verder helpen! YM zijn mijn initialen: Yasmine Medjadji. Dat klinkt exotisch maar ik ben een echt ‘Mestreechs meidske.

Symbiose tussen beeld, typografie en kleur in lay-out, is wat ik nastreef en waar ik van droom. Ik ben óók geïnteresseerd in jouw dromen, over je product of bedrijf en heb interesse in jou, mijn bestaande of potentiële klant.

Gesprekken inspireren me en dagen me uit tot de mooiste ontwerpen. Daarom luister ik graag naar je, stel vragen, denk na, krijg feeling met je bedrijf of je product… Dat kan per mail, via de telefoon, of tijdens een persoonlijk gesprek met een lekker kopje koffie.

Naast het ontwerpen van logo’s, folders en brochures verzorg ik het totaalpakket van vormgeven en drukken. Door mijn uitgebreide netwerk kan ik meedenken en doorverwijzen naar experts op allerhande gebieden. Ook ben ik illustrator. Zelf vind ik dat ik het allermooiste beroep ter wereld heb.

Benieuwd wat YM Design voor jou kan betekenen op het gebied van opdrachten en/of samenwerking? Dat bespreek ik heel graag met je.

 

YM Design

“Design is the body language of your marketing. Don’t slouch.” - Mark King .


contact