Pauline Jeurissen

Pauline Jeurissen

Praktijk Lichaamstaal

Één dag tegelijk in Praktijk Lichaamstaal
 
Het is tegenwoordig niet ongewoon dat we met ons hoofd al ver vooruitlopen op het huidige moment. We plannen, maken afspraken, zijn onderweg en vertoeven in afwisselende omgevingen. 
 
Terwijl we zo bezig zijn, merken we toch wel op dat we ons niet zo prettig voelen. Of we ervaren fysieke klachten, die naar verloop van tijd irritant worden. Evenals de conclusie dat we niet lekker in ons vel zitten. Dit zijn allemaal tekenen dat ons lijf niet in balans is.
 
In praktijk Lichaamstaal gaan we aan de slag met hetgeen je bezighoudt. Want ergens voel je ruimte voor verbetering en wil je iets veranderen.
We brengen het lichaam weer in balans met behulp van oefeningen en technieken. Bovendien geven we aandacht aan verschillende vormen van ontspanning. Hierdoor zorgen we ervoor dat je lichaam weer optimaal functioneert. 
 
We gaan voor evenwicht: een evenwichtig mens straalt rust uit, voelt zich vitaal en creëert vandaar uit. 
We streven naar tevredenheid: het ervaren van geluk en per dag beschikken over voldoende energie.
We besteden tijd aan zelfzorg: dit is geen luxe maar een waardevolle noodzaak.
 
Met wie ga je kennis maken:
 
Mijn naam is Pauline en zo lang als dat ik me kan herinneren vind ik mensen inspirerend. Ik ben dan ook graag in gesprek. Ik luister aandachtig naar het verhaal dat de ander verteld. Tijdens een gesprek leg ik verbanden tussen hetgeen ik hoor, zie en de taal die het lichaam spreekt. Met opgedane kennis en een gedreven passie voor gezondheid, geeft ik vorm aan mijn eigen praktijk.  
 
Vanuit mijn loopbaan in de sector Zorg en Welzijn ben ik deze onderneming gestart. Waar ik eerder werkte in diverse functies en (in)direct van invloed was m.b.t. de gezondheid van patiënten, richt ik mij nu volledig op vitaliteit en preventie in een veel vroeger stadium van iemands leven. 
 
Praktijk Lichaamstaal is gelegen in het prachtige Zuid Limburgse dorp Eckelrade.
 
Voor meer informatie verwijs ik je graag naar de website www.praktijklichaamstaal.nl of naar instagram PraktijkLichaamstaal

Praktijk Lichaamstaal

.


contact