Dorenda te Meij

Ontwerpstudio Dorenda te Meij

Grafisch, creatief, maatwerk. Drie termen die 100 procent van toepassing zijn op Ontwerpstudio Dorenda te Meij, gelegen in hartje Meerssen. De studio waar ik zo trots op ben. Meer dan 25 jaar specialist in grafisch ontwerp, branding, websites, huisstijlen, social media en campagnes. Een totaalpakket, op maat gesneden voor u. Passie is daarbij leidend. Uw passie als ondernemer, mijn passie voor ontwerpen. Samen zetten we uitingen neer die bij u passen. Uitingen die eigen zijn voor uw bedrijf, die uw bedrijf positioneren.

Ontwerpstudio Dorenda te Meij werkt voor diverse opdrachtgevers. Van grote namen, tot kleine ambitieuze starters. Maar ook een freelanceklus bij een bedrijf intern is mogelijk. Omdat maatwerk leidend is, past mijn werk bij iedereen. Ik verzorg de complete visuele en tekstuele identiteit van bedrijven en evenementen. Van brochures en nieuwsbrieven tot boeken en jaarverslagen en van logo’s en huisstijlen, kleding en websites tot een compleet creatief concept. Uw wens is mijn werk. Niets is te gek als het gaat om het positioneren van een klant.

Maak eens even een folder, werd vroeger al snel gezegd. Anno nu is dat te gemakkelijk. Een eigen huisstijl is een totaalpakket, op maat gesneden. Uitstraling, naamsbekendheid en imago staan voorop.

Ontwerpstudio Dorenda te Meij

.


contact