Chantal Smeets

Chantal Smeets

Je Leven op Koers

Op het moment dat je leven beheerst wordt door je werk, je gezin, mantelzorg, zorg van jouw kind etc, ligt overbelasting op de loer. Je Leven op Koers bevat het gereedschap dat jij zoekt om de BALANS/ RUST en PLEZIER weer terug te vinden. Je Leven op Koers begeleidt personen die vastlopen of dreigen vast te lopen en zorgt  dat personen aan het werk blijven of weer aan het werk kunnen. Het functioneren, de veerkracht en de eigen regie staan centraal.

Ik, Chantal Smeets integraal leefstijlcoach, coach en train personen, die druk ervaren in werk en/ of privé situatie door constant alle ballen in de lucht te moeten houden weer eigen regie in handen te nemen en koers te bepalen.

Dit d.m.v. vitaliteitsprogramma “En…nu Ik!”  https://jelevenopkoers.nl/diensten/en-nu-ik/, vitaliteitssessies https://jelevenopkoers.nl/integrale-sessies-vitaal/ 

en door het geven van Mindful Run/ Walk cursussen  https://jelevenopkoers.nl/diensten/mindfulrun-en-walkmaastrichtheuvelland/ 

De logische, voor iedereen herkenbare stappen richting eigen regie en koers, zijn praktisch, toegankelijk en toepasbaar in het dagelijks leven.

Als gediplomeerd Integraal leefstijl en vitaliteitscoach begeleid ik jou op zowel het fysieke als op het mentale, het sociaal-emotionele, zingevingsvlak en op het gebied van pro-activiteit. Centraal staat de holistische werkwijze. Om duurzame en diepgaande resultaten te boeken, zullen we niet alleen de gevolgen c.q. symptomen aanpakken, maar werken we juist aan de oorzaken van de disbalans zodat duurzame resultaten behaald worden.

Heb je vragen? Stel ze gerust. Je mag bellen naar 06 15082862 of stuur een berichtje naar chantal@jelevenopkoers.nl

Je Leven op Koers

Bewandel je eigen pad en niet het pad van andermans verwachtingen. .


contact