Saskia Exterkate

Saskia Exterkate

The White Office

Ik ben Saskia Exterkate en ‘een dochter van Maastricht’ in hart en nieren.

Ik heb het geluk te mogen wonen in het Stokstraatkwartier waar elke dag voelt als een  aflevering van de serie ‘Emily in Paris’, maar dan Sas in Mestreech of Saz in the City.

Het joie de vivre, het laissez-faire, haar genietende en altijd goed gecoiffeerde en gestileerde bewoners, het loslaten van de tijd en daarmee alle tijd hebben…ik denk dat ik me nog es aan een blog o.i.d. ga wagen over het mooie Maastricht en alle bijzondere belevenissen die ik dagelijks meemaak.

Kortom: Saz, who else!

 

T h e  W h i t e  O f f I c e

Sinds 2011 ben ik eigenaar van The White Office.

Ik adviseer en assisteer bedrijven en instellingen door heel Nederland die een begrip willen worden met hun product of dienst op de B2B markt. Dat doe ik vanuit company branding, sales & marketing. Van het opzetten van een company brand totaan het ontwikkelen van een salesstrategie en marketingstrategie totaan advies inzake de uitstraling van look & feel van je middelen en nog belangrijker je ‘tone of voice’. Maar ook als dat alles (al) in orde is, kijk ik met je mee naar business development, customer journey en relatiebeheer.

Het hierboven genoemde is niet een ieders vakgebied maar wel essentieel om als bedrijf of instelling te overleven op de zakelijke markt. Ik heb een levenlang expertise die ik graag voor je inzet met als resultaat dat jij een begrip wordt bij je doelgroep op de zakelijke markt.

Dat doe ik door opdrachten aan te nemen met een afgesproken doel en tijdspad en door professionals te ontvangen tijdens een business retreat met vastgesteld programma.

 

T h e  W h i t e  V i l l a

Ik was altijd al een groot fan van het tv-programma Villa Felderhof. “De mondaine plek waar de villa stond, de gastvrije ontvangst, de relaxte en persoonlijke sfeer waarbinnen gesprekken werden gevoerd en het ontspannen gedeelte in de middag. Ik raakte erdoor betoverd en wilde er zo graag eens zelf te gast zijn..…en zo ontstond mijn plan voor The White Villa. Deels hetzelfde format, maar dan voor professionals en petit comité van 4-6 personen.

In een prachtige Carréhoeve in het Zuid-Limburgse heuvellandschap ontmoeten we onze gasten in een ontspannen sfeer aan de huis-/keukentafel. Geen ‘driedelig grijs/mantelpakje’, PowerPoint presentaties of ‘plak-geeltjes’ maar een huiselijke sfeer die oproept tot het delen van verhalen waardoor we met elkaar en van elkaar leren als ondernemers. Naast het inhoudelijke programma is er ook een ontspannend programma en voldoende tijd voor jezelf.

Ik werk samen met diverse Associates die adviseren en assisteren met  persoonlijke aandacht en inzet van hun expertise(s) Associates - The White Office

Van company branding, sales & marketing totaan het omgaan met de nieuwe generatie, AI, of lessons to be learned uit een toepasselijk boek, of ‘of the record’ sparren over leiderschapsstijl en de impact daarvan. Alles uiteraard binnen een vertrouwelijke sfeer.

Deelnemen aan een Special- of /Business Edition van The White Villa is toegankelijk voor managementteams, directieleden, start ups, scale ups, zzp-ers. Voor iedereen die er niet in slaagt om tijd vrij te maken om aan zijn bedrijf te werken in plaats van in zijn bedrijf.

T h e  W h I t e  V i l l a :  I t ‘s  a b o u t   t i m e!

Meer weten?

www.thewhiteoffice.nl/

www.thewhiteoffice.nl/retreats-talks

The White Office

The White office - what else. .


contact