Rianne Dritty

Valour Consulting & Interim Solutions

In oktober 2021 ben ik gestart als interim financial & management professional. Reeds 19 jaar ervaring in Business & Financial control met de laatste 5 jaar ervaring in automation en process improvements. Mijn bedrijf heet Valour Consulting & Interim Solutions (ofwel Valour Consulting)

Als ik een opdracht aanneem wil ik de organisatie en de mensen leren kennen. Ik wil grondig inzicht krijgen in het voorgelegde probleem, zodat ik zo goed mogelijk uitkomst kan bieden. Mijn doel is uw huidige behoeften begrijpen en te anticiperen op uw toekomstige behoeften. Ik kijk niet alleen naar de cijfers, maar ook naar het hele proces en de mensen die erbij betrokken zijn.

Mijn visie: financiën zitten vaak aan de achterkant van een proces. Om aan de cijfers te werken, moet men het hele back-to-back proces kennen: hoe de input wordt geleverd, hoe het hele proces is ingericht en hoe dit door de gehele organisatie beweegt. Aanpassingen hier en daar kunnen een aanzienlijke impact hebben: een proces kan geoptimaliseerd worden; een snellere doorlooptijd, minder re-work en dat alles heeft ook een financieel resultaat.

Maar dat niet alleen: daarnaast zijn er ook altijd mensen bij betrokken. Wat ik essentieel vind, zijn tevreden collega's en medewerkers.  Ik probeer werkzaamheden binnen hun pakket te brengen dat hen energie geeft.

Valour Consulting & Interim Solutions

“And though she be but little, she is fierce” (Shakespeare) .


contact