Preview Maastricht Gallery Weekend

Preview Maastricht Gallery Weekend

Preview Maastricht Gallery Weekend

Gisteren was een bijzondere dag voor ons allemaal, want we mochten genieten van een exclusieve preview van het Maastricht Gallery Weekend, dat plaatsvindt van 20-22 oktober 2023. Een prachtige gelegenheid om kunst en cultuur te omarmen en te verkennen.

De start van de preview was bij een van onze eigen OVM dames, Marieke Severens van Galerie PontArte. Hier werden we ondergedompeld in een wereld van verbluffende hedendaagse kunstwerken. De diversiteit en creativiteit van de tentoongestelde stukken waren bijzonder.

Vervolgens bezochten we de Rob van Rijn Kunsthandel Galerie, alwaar we werden betoverd door de schilderijen van de Expositie ‘Amsterdamse Limburgers’. Deze in Limburg geboren kunstenaars verlieten in de jaren ‘40 Maastricht met zijn voor hen benauwende, traditionele kunstklimaat

Ten slotte brachten we een bezoek aan Erik Stroink van Artichoque Art Galerie Hier ontdekte we met een twist de hedendaagse kunst. De innovatieve benadering van kunstenaars in deze galerie was inspirerend en uitdagend.

Dit voorproefje was slechts een glimp van wat het Maastricht Gallery Weekend te bieden heeft. Bedankt een ieder die op de preview aanwezig was en laten we samen blijven genieten van de rijkdom aan kunst in onze prachtige stad.

 

Maastricht Gallery Weekend trapt af met een feestelijke openingsavond op vrijdag 20 oktober om 18.00 uur, waarbij iedere galerie een bijzondere activiteit organiseert. Denk hierbij aan een vernissage, lezing, livemuziek of catering. Op zaterdag en zondag zijn alle galeries geopend van 12.00 tot 18.00

 

Wil je meer weten, bezoek: Maastricht Gallery Weekend
AANMELD FORMULIER CONTACT FORMULIER

Facebook Share