NEEM CONTACT OP

Stel je vraag via onderstaand formulier. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Stuur ons een bericht

Contactformulier OVM

14 + 12 =

Info

info@ovm-maastricht.nl

Frequently Asked Questions

Ben ik verplicht aan alle evenementen deel te nemen?

Nee, maar wij verwachten uiteraard wel een actieve houding en regelmatige deelname. OVM is per slot van rekening een netwerkgroep en dat werkt alleen als je een paar keer per jaar je gezicht laat zien.

Wat kost het lidmaatschap?

€120 per jaar. Dankzij ons systeem van gastvrouwschap, kunnen wij de bijdrage laag houden en een aantal extra’s verzorgen, zoals de hapjes bij de vrijdagmiddagborrels.

Welke voordelen zitten er aan OVM Maastricht?

Wij vormen een gezellige netwerkgroep waarmee wij kennis over het ondernemerschap delen, verbinding met de stad Maastricht zoeken en uiteraard elkaars onderneming versterken en netwerk vergroten.

Moet ik ondernemer zijn om lid te kunnen worden?

Bij voorkeur wel, maar een ondernemende houding is belangrijker dan het hebben van een onderneming. Iemand die bijvoorbeeld maatschappelijke initiatieven opstart en een uitgebreid netwerk heeft in Maastricht, kan een interessante toevoeging zijn aan OVM.

Ik heb geen ruimte om alle leden te ontvangen. Is het gastvrouwschap verplicht?

Het gastvrouwschap is verplicht, het hebben van een ruimte niet! Er zijn verschillende leden zonder geschikte ruimte, echter in overleg maken wij gebruik van elkaars ruimte of kunnen we elders terecht. Elke avond wordt door twee gastvrouwen verzorgd en je komt minimaal één keer per jaar aan de beurt.

Moet ik in Maastricht wonen om lid te kunnen worden?

Je hoeft niet per sé in Maastricht te wonen, wel dient jouw privé en/of zakelijk adres binnen het 043-gebied te vallen.

Mag ik een keer bij een bijeenkomst als spreker komen?

Daar willen we graag meer over horen! Is je vakgebied en/of onderwerp interessant in het kader van (vrouwelijk) ondernemerschap in Maastricht? Neem dan zeker contact op via info@ovm-maastricht.nl of benader één van onze leden.

Is het mogelijk om een keer vrijblijvend een bijeenkomst bij te wonen?

Elke eerste vrijdag van de maand organiseren wij een vrijdagmiddagborrel; deze zijn vrij te bezoeken (wel even aanmelden via de site)! Daarnaast hebben wij 2x/jaar een open event waar je als introducee met één van onze bestaande leden mee kunt komen. Houd onze site in de gaten en vraag eventueel om informatie.

Kan ik jullie uitnodigen mijn bedrijf of netwerkevent te bezoeken?

Ja graag, stuur gerust een e-mail naar info@ovm-maastricht.nl of benader direct één van onze leden, dan kunnen wij de mogelijkheden bespreken.