Nicole Adriaens

BizziBee.Today
Bergerstraat 2-4
6226NA Maastricht

tel.: 043-7600667
e-mail: info@bizzibee.today
website: bizzibee.today

BizziBee.Today is een no-nonsens marketingbureau. We helpen klanten graag in hun toch door de marketing jungle. Dat begint meestal met het ontwikkelen van een nieuwe website, tot het beheren van hun social media accounts en het uitzetten van betaalde promotie via Facebook en Google.

We zijn jouw allround marketingbureau! We bedenken, bouwen en optimalise- ren jouw marketing, online én of ine. Gevestigd in het mooie zuiden, maar actief in Nederland, België en zelfs wereldwijd.

WEBSITES
Een goede website is meer dan een mooi plaatje. We houden naast jouw design wensen ook rekening met de gebruiksvriendelijkheid voor jouw bezoekers

WEBSHOPS
Een goede webshop gaat verder dan je assortiment online plaatsen. Het is de plek waar jouw doelgroep jouw producten of diensten ontmoet. Waar een goede beleving bezoekers tranformeert tot loyale klanten.

SOCIAL MEDIA
Je hebt een facebook pagina en nu? Social Media voor bedrijven is een vak appart, bijna wekelijks zijn er updates op de grote platformen en het is be- langrijk up-to-date te blijven!

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE
Gevonden en onthouden worden, begint met tactische zoekmachine optimalisatie. Je wilt het liefst met jouw website op pagina 1 van Google gevonden worden.

GRAFISCH
Een nieuw logo, een kekke huisstijl, nieuwe flyers en posters of een glossy magazine? Alles in de look and feel van jouw bedrijf, zodat in een oogopslag jouw branding naar boven komt.