Marca de Greef

Your Life Coaching
Vlijtingerbank 20
6213 KB Maastricht

tel.: 06-50462146
mail: marca@yourlife-coaching.nl
website: www.yourlife-coaching.nl

“When we allow ourselves to shine, we give others permission to do the same””

Dat is waar ik, Marca de Greef als Life Coach en Journey Practioner mensen bij ondersteun. Om het maximale uit jezelf te halen, te leven vanuit je volle potentieel, vrij van belemmeringen, vrij om te leven vanuit je innerlijke kracht. In mijn praktijk Your Life Coaching ondersteun ik je bij het vrij maken van belemmeringen uit het verleden. Dit kunnen emotionele gebeurtenissen zijn die tot op heden niet verwerkt zijn. Het kan zijn dat je meer rust wilt creëren in je leven. Of wellicht ben je bewust ervan dat er iets je tegenhoudt om dat te bereiken wat je werkelijk wilt.

Ik ondersteun je met behulp van de Journey Methode en diverse coachingstechnieken. De Journey Methode werkt op celniveau en ondersteunt op diep niveau het loslaten. De Cyclus is een van de coachingstools die ik gebruik waar ‘doen’ en ‘niet-doen’ bij elkaar komt. Ik ondersteun je bij het krijgen van inzichten en het loslaten van de belemmeringen uit het verleden. Ik doe dit in individuele sessies en in diverse workshops. Workshops die allen in het teken staan van communicatie, creëren van inzichten en het opruimen van blokkades. Communicatie vanuit het hart, vanuit jezelf zodat je beter in staat bent jezelf te uiten

Wat mij inspireert is het in verbinding brengen van jou met jezelf. Vanuit het hoofd naar het hart. Vanuit Ego naar Zelf.

Wil jij meer innerlijke rust ervaren? Het verleden loslaten? Je beter leren uiten? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik ondersteun je graag op jouw reis.