Iris den Ridder-Janssen

France Partout
Hovenstraat 4a
6227 ST Maastricht

tel.: 06-22517083
e-mail: info@france-partout.com
website: www.france-partout.com

Ik ben Iris den Ridder-Janssen, eigenaar en oprichter van France Partout. Al van kinds af aan liefhebber van Frankrijk, de taal, de variatie aan landschappen, de mensen en de cultuur. Als hobby zocht ik voor anderen naar gezellige campings, charmante hotels en leuke bezienswaardigheden en overlaadde vrienden, bekenden en familie (gevraagd dan wel ongevraagd) met heel veel informatie over hun Franse vakantiebestemming.

Op 1 juli 2017 waagde ik de sprong in het diepe en sindsdien is France Partout een feit.

France Partout verzorgt de mooiste korte en lange vakanties naar Frankrijk en laat daarbij de gebaande paden links liggen. Weg van de snelweg rijdend over mooie Routes Nationales en D-wegen, zodat je heerlijk ontspannen en zonder fileleed aankomt op het vakantieadres dat France Partout voor je geregeld heeft. Je komt onderweg langs de mooiste bezienswaardigheden, fijne eetadresjes en lieflijke dorpjes.

Uiteindelijk kom je op die unieke, door het massatoerisme nog onontdekte, camping of bij die parel van een chambre d’hôtes. France Partout zoekt en boekt betaalbare en daarbij smaakvolle adresjes.
Daarbij krijg je waardevolle tips voor bezienswaardigheden en activiteiten in de buurt van je vakantieadres en dat allemaal gebaseerd op jouw persoonlijke wensen.