Esther Verhoeff

SOS Professionals
Parc Céramique
Wim Duisenbergplantsoen 31
6221 SE Maastricht

tel.: 043-7676217
e-mail: verhoeff@sosprofessionals.nl
website: www.sosprofessionals.nl

Professionals:     
SOS Sales & Office Professionals is hét startpunt naar een administratieve, secretariële of commerciële job. Of je nu als starter op zoek bent naar je eerste baan of als ervaren professional klaar bent voor de volgende stap in je carrière. Iedere gemotiveerde werknemer met een achtergrond in sales of office bemiddelen wij graag naar een passende vacature binnen ons uitgebreide netwerk aan interessante werkgevers.

Werkgevers:
Sales en (back)office zijn de spil van een bedrijf. Op die vakgebieden wil je als organisatie het beste personeel in huis halen om succesvol te kunnen ondernemen. SOS Sales & Office Professionals begrijpt dit als geen ander. Met onze eigen jarenlange ervaring op het gebied van sales en office zijn wij de specialist als het gaat om het werven en selecteren van professionals in kantoorondersteuning en verkoop, van junior assistant tot sales director.

Sales & Office Support:
Voor ondernemers die (nog) geen behoefte hebben aan eigen personeel verzorgen wij flexibele administratieve, secretariële en commerciële ondersteuning zonder personeelsrisico’s. Wij leveren een gemotiveerde professional die zeer snel is ingewerkt en van aanpakken weet. Afhankelijk van uw wensen kunt u ons inhuren voor zowel korte als langere duur. Ook het aantal uren is bespreekbaar. Beschikt u zelf niet over een werkplek, dan bieden wij de mogelijkheid de werkzaamheden uit te voeren vanuit ons eigen kantoor.

Werkzaamheden die we voor u uit handen kunnen nemen:
– Office management
– Projectondersteuning
– Organiseren van evenementen
– Administratieve werkzaamheden (ook online boekhouding)
– Telefonische acquisitie
– Leadgeneratie en opvolgen van leads
– Commercieel advies
– Ondersteuning bij social media en online marketing