Danielle Stroom

Daniëlle Stroom Financieel Advies
Sint Annalaan 21 

6214 AA Maastricht

tel.: 06-12665762
e-mail: danielle@stroomfinance.nl

website: www.stroomfinance.nl

Ik ben al meer dan 25 jaar actief als hypotheekadviseur en financieel adviseur in Maastricht en omgeving. Mijn kennis en ervaring zet ik in om u van dienst te zijn. Of u nu particulier of ondernemer bent, financiële planning nodig heeft of fiscaal advies, u bent van harte welkom. Ik sta, garant voor persoonlijke aandacht. Aandacht voor uw financiële situatie, uw wensen en de beste mogelijkheden die daarbij horen, voor nu‚ en later. En samen met u bouw ik graag aan een langdurige relatie.

Ook als vrijwilliger ben ik in het verleden actief geweest. Een maal per jaar stond ik met een co-trainer voor een groep studenten van het MBO onderwijs om jongeren meer bewust te laten worden over: ” Hoe om te gaan met geld”. Dit inspireerde zowel de groep als mijzelf.
Daarnaast stond ik voor Stichting Schuldhulpmaatje gezinnen bij in hun financiële huishouding, zodat ze weer op eigen benen konden staan. Ik budgetteerde, motiveerde, enthousiasmeerde en stond voor ze klaar met allerlei adviezen omtrent besparingen.

Mijn jarenlange ervaring in zowel de zakelijke als nu de sociale sector geven mij een mix van nieuwe competenties.

Indien u geïnteresseerd bent in of vragen heeft over mijn dienstverlening op financieel gebied zoals hierboven omschreven, dan nodig ik u vrijblijvend uit contact op te nemen met mij