Chantal Smeets

Je Leven op Koers
Tellushof 10
6215 VX Maastricht

tel.: 06-15082862
e-mail: info@jelevenopkoers.nl
website: www.jelevenopkoers.nl

Je Leven op Koers biedt:
Rust, ontspanning en plezier in jouw leven! Beter ziekteverzuim voorkomen dan genezen.

Op het moment dat je leven beheerst wordt door je werk, je gezin, mantelzorg, zorg van jouw kind etc, ligt overbelasting op de loer. Je Leven op Koers bevat het gereedschap dat jij zoekt om de BALANS/ RUST en PLEZIER weer terug te vinden. Je Leven op Koers biedt jou geluk in jezelf en richting in jouw leven waarvan jij de koers bepaalt.

Het functioneren, de veerkracht en de eigen regie van jou staan centraal. Ik, Chantal Smeets coach /train personen, die druk ervaren in werk en/ of privé situatie door constant alle ballen in de lucht te moeten houden weer eigen regie in handen te nemen en koers te bepalen. Dit d.m.v. vitaliteitsprogramma “En…nu Ik!” https://jelevenopkoers.nl/diensten/en-nu-ik/, vitaliteitssessies https://jelevenopkoers.nl/integrale-sessies-vitaal/ en door het geven van Mindful Run/ Walk cursussen (clinics). https://jelevenopkoers.nl/diensten/mindfulrun-en-walkmaastrichtheuvelland/ De logische, voor iedereen herkenbare stappen richting eigen regie en koers, zijn praktisch, toegankelijk en toepasbaar in het dagelijks leven.

Waarom zou je een beroep doen op Je Leven op Koers? Wat zou je bijvoorbeeld willen bereiken?

*Je zorgt goed voor jezelf zonder je hierbij schuldig/ egoïstisch te voelen.
*Jouw zelfvertrouwen krijgt een enorme impuls.
*Je ervaart rust, ruimte en balans in jouw leven.
*Je masker kan af; je voelt je aan de buitenkant sterk maar ook aan de binnenkant.
*Je weet weer waar je staat en wie je bent.
*Je hebt weer energie om leuke dingen te doen en tot ontspanning te komen.
*Je kent je eigen grenzen en bent daadkrachtiger.
*Levensvreugde (sprankel) komt weer tot bloei.
*Je hebt (weer) plezier in je werk en privé leven.
*Je hebt weer zin om relaties aan te gaan.
*Verbetering van jouw financiële situatie.
*Je creërt de basis voor een vrij, gelukkig, krachtig, zinvol en ontspannen leven voor jezelf gecreëerd.
*De regie over jouw leven heb jezelf weer in handen.
*Jij bepaalt jouw koers.
*Je komt weer bij jezelf thuis.

“Jij bepaalt de richting van jouw leven. Waar het in het leven werkelijk om draait is om in een gezonde balans te raken. Dit door zelfontwikkeling -ontplooiing in echte verbinding met jezelf waardoor jij zowel privé als op werkterrein weer stevig in jouw schoenen staat. Je Leven op Koers zorgt voor rust, ontspanning en plezier in jouw leven!”

Als gediplomeerd Integraal leefstijl en vitaliteitscoach begeleid ik jou op zowel het fysieke als op het mentale, het sociaal-emotionele, zingevingsvlak en op het gebied van pro-activiteit. Centraal staat de integrale werkwijze. Om duurzame en diepgaande resultaten te boeken, zullen we niet alleen de gevolgen c.q. symptomen aanpakken, maar werken we juist aan de oorzaken van de disbalans zodat duurzame resultaten behaald worden.

Samen gaan we op zoek naar alle puzzelstukjes die ervoor gaan zorgen dat jij je weer vitaal gaat voelen en zelf aan het stuur gaat staan van je leven. Met “Je Leven op Koers” maak je de voor jou noodzakelijke beweging naar het leven waarin jij de koers zelf bepaalt.

Heb je vragen? Stel ze gerust. Je mag bellen naar 06 15082862 of stuur een berichtje naar chantal@jelevenopkoers.nl