Bianca van Lieshout

Eurobed
Brusselsestraat 45
6211 PB Maastricht

tel.: 06-16480360
e-mail: biancavanlieshout@icloud.com
website: www.eurobed.nl

De passie voor bedden heb ik van mijn man Willem meegekregen. Zijn vader begon in de vroege jaren 70 al met een slaapkamerspeciaalzaak. De formule was succesvol en in de tachtiger jaren is Willem een eigen slaapkamerspeciaalzaak begonnen in Uden. In 1998 zijn wij samen verder gegaan onder de naam Eurobed. 

In 2016 hebben wij ons laatste filiaal in Brabant gesloten, waardoor we ons nu volledig kunnen richten op onze mooie winkel in het ons geliefde Maastricht. 

In onze showroom in hartje Maastricht vindt u een ruime keuze aan Boxsprings, matrassen, bedbodems, kussens en beddengoed. Zorgvuldig voor u geselecteerd, kwaliteit voor een vriendelijke prijs. Wij helpen u graag met onze kennis in een persoonlijk advies. Een advies welke aansluit bij uw situatie, uw wensen en uw budget.

Naast de particulieren markt zijn wij ook thuis in projectinrichting van vakantie-accommodaties, hotels, Bed & Breakfasts, studentenkamers, etc.
Projectinrichting vraagt om specialisme, vakmanschap, creativiteit en inzicht. Wij denken graag met u mee om uw accommodatie of hotel helemaal naar uw wens in te richten.