Nu de vakantie weer bijna voor iedereen voorbij is, is het tijd om (zeker na de preuve borrel) weer lekker fit en energiek aan de slag te gaan! Ons lid Chantal Smeets van Je Leven op Koers verzorgt voor ons op woensdag 28 augustus a.s. een clinic Mindful Walk.
Door middel van deze clinic laat zij ons als het ware “ruiken” aan de cursus Mindful Walk.

Mindful Walk gebruikt in al haar activiteiten de combinatie van mindfulness, ademhalingstechnieken, hardloop / wandeltechnieken en yoga  met als resultaat minder stress en meer energie. Wil jij minder stress, je uithoudingsvermogen vergroten en zaken in het leven een stuk lichter maken? Kortom een brok aan energie opdoen? Ben je geïnteresseerd? 

Kom dan zeker naar deze wandeling op woensdag 28 augustus om 18.45 uur op de St. Pietersberg. We verzamelen ons onder aan de trappen om het plateau op te gaan. We vertrekken exact om 19.00 uur

* Buiten kan het wisselend warm en koud zijn. Het ene moment luister je naar uitleg en het andere moment ben je actief bezig met een oefening. De ervaring leert dat het fijn is wanneer je een jas of trui meeneemt die je aan of uit kunt trekken naar behoefte.

* De clinic heeft ook doorgang bij regen. Bij onweer niet.

* Voorbereiding
Je hoeft niets voor te bereiden. Het is niet erg als je nog niets over Mindfulness weet.

Deze bijeenkomst is, afhankelijk van het aantal deelnemers, in eerste instantie alleen voor leden.

Na afloop van de wandeling drinken we gezamenlijk nog gezellig een drankje bij Chalet Bergrust uit de kas van OVM.

Programma:
19.00 uur:       Aanvang clinic Mindful Walk
20:30 uur:       Einde wandeling en afsluitende borrel bij Chalet Bergrust